Hoewel de lente voorlopig erg wisselvallig was, lijkt het tij stilaan te keren. Steeds vaker wordt er mooi weer voorspeld en dus dromen we er met zijn allen van om te genieten van de zon. Het is dan ook dringend tijd om je huis en tuin helemaal summerproof te maken. Door de coronamaatregelen ziet het ernaar uit dat we – net als vorig jaar – veel tijd spullen spenderen in onze eigen omgeving. Het is dan ook hét uitgelezen moment om zowel je huis als tuin tiptop in orde te brengen. Ervaren klusjesman Jérôme Godderis staat je dan ook graag bij voor verschillende klussen die je huis en tuin voorbereiden op de zomer.

Rolluiken, isolatie of vliegenramen

Had je het vorige zomer ook zo warm toen het veertig graden of meer was? Kijk dan zeker even na of je huis optimaal is voorbereid op hoge temperaturen. Rolluiken of screens kunnen bijvoorbeeld al aardig wat hitte buiten houden. Een probleem met je rolluiken of screens? Zowel voor het installeren, herstellen of automatiseren van rolluiken kan je bij Jérôme Godderis aankloppen.

Maar er is meer: zo is het zeker ook zinvol om te controleren of alle ruimtes voldoende geïsoleerd zijn. Is de zolder bijvoorbeeld geïsoleerd? Indien dat niet het geval is, kan je hiermee een groot verschil maken. Ook het plaatsen of herstellen van vliegenramen vormt geen probleem voor jouw klusjesman uit de Westhoek. Zo kan je ’s avonds je woning laten afkoelen en ventileren, zonder dat je een karrenvracht insecten in huis haalt.

Klusjesman voor werkzaamheden buiten

Uiteraard wil je niet alleen je huis voorbereiden op de zomer, maar ook je tuin. Het is dan ook fijn als je in zomerse temperaturen buiten kan genieten. En dat doe je liefst zorgeloos, zonder rekening te moeten houden met de klussen die nog moeten gebeuren. Daarvoor kan je een beroep doen op Jérôme Godderis. Zowel voor het herstellen van een afdak, plaatsen van tuinafsluiting, plaatsen van gevelbekleding of terrasplanken, installeren van buitenverlichting of zelfs het voorzien van elektriciteit buiten, steeds kan je bij jouw klusjesman uit Alveringem terecht.

Benieuwd welke klussen Jérôme nog allemaal voor zijn rekening neemt? Kijk gerust even rond bij de verschillende diensten of enkele eerdere realisaties. Vind je niet meteen wat je zoekt? Neem dan gerust vrijblijvend contact op en we helpen je zo snel mogelijk verder. Grote of kleine klussen, in je huis of in je tuin? Steeds kan je terecht bij de ervaren klusjesman Jérôme Godderis.